Робота: sales manager Вакансії і робота в Україні

Робота: sales manager Вакансії і робота в Україні

20. April 2023 IT Вакансії 0

sales manager it

Адже в більшості у наших IT компаніях людей просто перепродають іншим IT компаніям за кордоном на аутсорс. У вас буде можливість проконсультуватися з найкращими спікерами й отримати експертну оцінку по вашим кейсам, аби піти з курсу з усіма відповідями. Даємо покрокові інструкції, скрипти, які працюють, листи та пітчі для розмови з клієнтами. Звичайно, менеджером з продажу можна працювати й без знання англійської мови. Завжди були й будуть угоди для внутрішнього ринку. Бізнес-ідеї та інноваційні рішення, які надихають рухатися до ще вищих досягнень!

sales manager it

Які навички необхідні менеджеру з продажу в IT

  • Розпочав свою кар’єру у 2006 році простим менеджером з продажу.
  • Є компанії, де менеджер з продажу має 10 рук, 3 пари очей і займається всім, що попросять, в стартапах це життєва необхідність.
  • Сейлз, звичайно, дуже здібний і розумний, але тримати в голові дані про всіх клієнтів не зможе ніхто.
  • Якщо ви фахівець в IT галузі, але без досвіду в продажах – ми навчимо вас спілкуватися з клієнтом і долати внутрішні бар’єри будь-якого сейлза.
  • Для більшості компаній досвід роботи з CRM-системами або хоча б уявлення про те, що це таке, — обов’язковий пункт.

Питання виникають як тільки берешся за діло, тому ми на зв’язку, готові вирішити будь яке питання чи просто поспілкуватися. Займалася просуванням продуктів та продажами ПЗ у сферах ритейла та HoReCo на західному ринку. Продовжуючи, ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності.

Практический курс по продажам в IT с трудоустройством

Директорам компаній без сейлза пропоную спочатку самим вивчити англійську, набути певних скілів https://wizardsdev.com/ в комунікації та найняти лід-гена. Специфіка сфери IT передбачає використання англомовної термінології кожного дня, тому частина інформації і більшість корисних ресурсів надаються виключно англійською мовою. Щоб ставити лайки чи зберігати статті та новини, потрібно увійти або зареєструватись. Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел.

Рієлтор, спеціаліст з продажу нерухомості (з навчанням)

Цей процес може тривати від декількох тижнів до декількох місяців. Тому цілком логічно, що клієнт буде шукати оптимальний варіант. Сейлзу треба запастися терпінням і пустити в хід прийоми, які допомогли б прискорити закриття угоди.

Хто такий IT Sales Manager і як ним стати

Всього 7 лекцій і ви в рядах „морських котиків“ sales manager it менеджменту. Розпочав свою кар’єру у 2006 році простим менеджером з продажу. Співпрацював з низкою великих міжнародних компаній, серед яких Tp-Link, Asus.

Тож ні та ні — продажем IT-продуктів і послуг буде займатися спеціальний менеджер з продажу в IT або сейлз-менеджер. І компанія IAMPM розповідає читачам Work.ua про особливості роботи цього фахівця. Фахівці хороші, і ніхто не розуміє процес розробки ПЗ краще за них. Але уявіть, як розробник намагається розповісти про переваги продукту мовою, яка незрозуміла клієнтам. Якщо ви фахівець в IT галузі, але без досвіду в продажах – ми навчимо вас спілкуватися з клієнтом і долати внутрішні бар’єри будь-якого сейлза.

sales manager it

Якщо він невпевнений у своїх висловлюваннях і губиться під час відповіді, закрадається сумнів з приводу компанії в цілому. Чому співробітник, який працює в компанії, знає все про її процеси, не може дати чітку відповідь? Компанії ж, що пропонують свої послуги або товари закордонним клієнтам, хочуть у свою команду сейлзів людину з рівнем англійської не нижче Intermediate, а найчастіше навіть Advanced. Спілкування менеджера з клієнтом ніколи не відбувається просто так, раптово. Перш ніж поспілкуватися з потенційним покупцем товару або послуги, сейлз повинен отримати інформацію про цільову аудиторію компанії, її болі та цілі.

Це вкрай важливий процес у побудові ділових стосунків. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися.